Γενική αναπαράσταση του δακτυλίου Ο

Διαιρείται κυρίως σε δύο μορφές, η μία είναι η εσωτερική διάμετρος * διάμετρος σύρματος, η άλλη είναι η εξωτερική διάμετρος * διάμετρος σύρματος. Προς το παρόν, χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό και στο σπίτι για να εκφράσει εσωτερική διάμετρο * γραμμική διάμετρο. Για παράδειγμα, το American Standard as568 και το ιαπωνικό πρότυπο g / P αντιπροσωπεύονται από εσωτερική διάμετρο * διάμετρο σύρματος. Και το GB / t342.1-1982 είναι επίσης η εσωτερική διάμετρος D1 * διάμετρος καλωδίου D2. Για παράδειγμα, ο δακτύλιος Ο 25 * 1,8 σημαίνει ότι η εσωτερική διάμετρος του δακτυλίου στεγανοποίησης είναι 25 mm και η διάμετρος τομής του ελαστικού δακτυλίου είναι 1,8 mm.


Κύρια προϊόντα:




A. Δακτύλιος O: δακτύλιος από καουτσούκ διαφόρων υλικών, κυρίως NBR, HNBR, FKM / Viton, EPDM, ffkm, SIL, PU, ​​Cr, PTFE, κ.λπ.




Β. Δακτύλιος Ed, δακτύλιος αστεριού, λαστιχένια σφαίρα, λαστιχένια επίπεδη φλάντζα, δακτύλιος συγκράτησης, συνδυασμένη φλάντζα, πνευματική στεγανοποίηση και διάφορα μη ελαστικά διάφορα ελαστικά μέρη.




Γ. Κύλινδρος λαδιού: Η σφραγίδα λαδιού πλαισίου TC είναι η κύρια σφραγίδα λαδιού σε απόθεμα και παράγονται και άλλες στεγανοποιήσεις λαδιού, όπως δακτύλιος Y, δακτύλιος U, συνδυασμός τύπου V, stefeng, δακτύλιος, δακτύλιος από σκόνη, σφραγίδα νερού, κ.λπ.




3   Πώς να ταιριάξετε σωστά τη σκληρότητα και την πίεση του δακτυλίου Ο




Η σκληρότητα που επιλέγεται σχετίζεται θετικά με την πίεση. Με άλλα λόγια, όσο μεγαλύτερη είναι η πίεση, τόσο μεγαλύτερη είναι η σκληρότητα του δακτυλίου Ο. Γενικά, η συμβατική σκληρότητα των NBR, EPDM και SIL είναι 70 μοίρες, ενώ η FKM / Viton είναι 75 μοίρες. Γνωρίζουμε ότι ο δακτύλιος Ο σφραγίζεται με ελαστική παραμόρφωση που παράγει δύναμη επιστροφής. Επομένως, εάν η πίεση δεν είναι μεγάλη, είναι καλύτερο να επιλέξετε αυτό με χαμηλότερη σκληρότητα όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή η ανθεκτικότητα με χαμηλότερη σκληρότητα είναι καλύτερη και η στεγανοποίηση είναι καλύτερη. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να κάνουμε τη σκληρότητα 35 ή χαμηλότερη; Φυσικά και όχι. Επειδή πρέπει να λάβουμε υπόψη τη δυσκολία και το κόστος της επεξεργασίας. Γενικά, το εύρος επεξεργασίας σκληρότητας είναι 40-90 βαθμοί σκληρότητας ακτής. Το αντίστοιχο εύρος πίεσης είναι 0 ~ 35MPa. Εάν η πίεση είναι μεγαλύτερη, θα χρησιμοποιηθεί μαζί με τον δακτύλιο συγκράτησης. Ο δακτύλιος συγκράτησης χωρίζεται σε δύο τύπους: τύπος Α (τύπος τομής: η γωνία μεταξύ της τομής και της πλευράς είναι 22 μοίρες) και τύπου Β (κλειστού τύπου). Προς το παρόν, χρησιμοποιείται ευρέως δακτύλιος συγκράτησης πολυτετραφθοροαιθυλενίου (PTFE), ο οποίος ανήκει στον δακτύλιο συγκράτησης τύπου Α.

2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.