Προφυλάξεις για τη σφραγίδα πετρελαίου

1.Παρασκευάσματα και προφυλάξεις πριν από την εκκίνηση


πλήρης έλεγχος του κατά πόσον η μηχανική σφράγιση, η βοηθητική συσκευή και η εγκατάσταση αγωγών είναι πλήρεις και πληρούν τις τεχνικές απαιτήσεις.


β. Η δοκιμή στατικής πίεσης πρέπει να διεξάγεται πριν από την έναρξη της μηχανικής σφράγισης για να ελέγχεται εάν υπάρχει διαρροή μηχανικής σφράγισης.Εάν υπάρχουν πολλές διαρροές, οι αιτίες πρέπει να εντοπίζονται και να εξαλείφονται.Εάν εξακολουθεί να είναι άκυρη, πρέπει να αποσυναρμολογείται, να ελέγχεται και να επανενεργοποιείται.Η γενική πίεση δοκιμής στατικής πίεσης είναι 2-3kg / cm2.


γ. Γυρίστε την αντλία για να ελέγξετε αν είναι ελαφριά και σταθερή.Εάν το εργαλείο στροφής είναι σκληρό ή σταθερό, ελέγξτε εάν το μέγεθος συναρμολόγησης είναι λανθασμένο και αν η εγκατάσταση είναι εύλογη.


2.Εγκατάσταση και απενεργοποίηση


α. Να διατηρείται ο θάλαμος σφράγισης γεμάτος υγρό πριν από την εκκίνηση.Κατά τη μεταφορά του στερεοποιημένου μέσου, ο θάλαμος σφράγισης θερμαίνεται με ατμό για να λιώσει το μέσο.Πριν από την εκκίνηση, ο μηχανισμός στροφής πρέπει να στρέφεται ώστε να αποτρέπεται η ρήξη του απαλού δακτυλίου λόγω αιφνίδιας εκκίνησης.


σφραγίδα ελαίου


σφραγίδα ελαίου


β. Για τη μηχανική σφράγιση που χρησιμοποιεί το σύστημα σφράγισης λαδιού έξω από την αντλία, πρέπει πρώτα να τίθεται σε λειτουργία το σύστημα σφράγισης λαδιού.Σταμάτα επιτέλους το σύστημα σφράγισης πετρελαίου μετά το κλείσιμο.


γ. Μετά τη διακοπή της αντλίας ζεστού πετρελαίου, δεν μπορεί να διακοπεί αμέσως το ψυκτικό νερό της κοιλότητας σφράγισης του λαδιού και η σφράγιση του άκρου προσώπου.Το νερό ψύξης μπορεί να διακοπεί μόνο όταν η θερμοκρασία του ελαίου στο άκρο της σφραγίδας της κεφαλής πέφτει κάτω από 80 βαθμούς, ώστε να αποφευχθεί η φθορά των μερών σφράγισης.


Τρία.Λειτουργία


α. Εάν υπάρχει ελαφρά διαρροή μετά την εκκίνηση της αντλίας, παρατηρείται για χρονικό διάστημα.Εάν η διαρροή δεν μειωθεί μετά από τέσσερις ώρες συνεχούς λειτουργίας, η αντλία πρέπει να σταματήσει για έλεγχο.


b. Η πίεση λειτουργίας της αντλίας πρέπει να είναι σταθερή και η διακύμανση της πίεσης δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 1kg / cm2.


γ. Κατά τη λειτουργία της αντλίας, το φαινόμενο της εκκένωσης πρέπει να αποφεύγεται ώστε να αποφεύγεται η ξηρή τριβή της επιφάνειας σφράγισης και η βλάβη της σφραγίδας.


Πάντα να ελέγχεις την κατάσταση της σφράγισης.Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, όταν η διαρροή υπερβαίνει το πρότυπο, το βαρύ έλαιο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις πέντε σταγόνες / min, και το ελαφρό έλαιο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 10/min. Εάν δεν υπάρξει τάση βελτίωσης εντός 2-3 ημερών, η αντλία πρέπει να σταματήσει για τον έλεγχο της συσκευής σφράγισης.


Προηγούμενος: Γενική αναπαράστα... Επόμενο: No

2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.